Petrecerile Domnului de Roua în țară: 3 concerte acustice Alex Porro & BENETONE Band

Alex Porro și BENETONE Band vă recomandă “Domnul de Rouă” – un vin de legendă. Premiera acestei povești a avut loc în București, pe 24 aprilie, dar apoi a pornit la drum prin țară! Pentru că toată lumea ar trebui să se poată bucura de un vin bun și muzică de calitate. Legendele adevărate trebuie duse mai departe! Așadar, iată că vom poposi și în Brașov și Cluj pentru seri speciale de degustări și schimb de impresii, toate având coloana sonoră asigurată de Alex Porro și BENETONE Band, într-o serie de concerte acustice, special gândite pentru acest eveniment.

Unde ne gasiți?

  • Joi, 1 mai, ora 20:00: Terroirs Boutique du Vin (Str. Diaconu Coresi, Brașov, rezervări: 0733 539 586)
  • Vineri, 2 mai, ora 22:00: Bricks (M)eating Point  (str. Horea, nr.2, rezervări: 0364 730 615, intrare LIBERĂ)
  • Sâmbătă, 3 mai, ora 22:00: Jaxx (str. Emil Isac, nr. 25, rezervări: 0756 136 953, intrare LIBERĂ)

BENETONE Band_Lansare Domnul de Roua in tara_1-3.05.2014_WEB

Alături BENETONE Band se va afla și echipa tânără și entuziastă de la AVINCIS, care vă va dezvălui mai multe dintre secretele Domnului de Rouă, totul în surdina muzicii live cântată de Alex Porro și BENETONE Band, care vă vor face și mai plăcută întâlnirea cu aroma fină a vinului.

Vă așteptăm cu drag să (re)descoperim împreună noul vin al primăverii în cele două mantii ale sale, ambele la fel de seducătoare – Domnul de Rouă în Alb și Domnul de Rouă în Roșu.

One response

  1. Pingback: Evenimente Locale » Petrecerile Domnului de Roua in tara – BENETONE Band acustic

Leave a comment